dagen efter

vaknade i dag och mådde inte allt för underbart,  men efter jag fått i mig lite filmjölk och te så mådde jag bättre. fick reda på att syrran och hennes familj skulle till varamon. så jag släpade med mig mamma dit för att hänga med dom. det var jätteskönt att ligg där. OCH jag badade tillockmed:D

nu sitter  andrea efi och lina i min soffa och halvsover. mysigt att ha dom här!

festen hos jennifer i går va ju bara helt underbart rolig. men jag hade inte allt för kul på harran..och så kan det vara ibland...


så ja

så där! nu är jag nyss hemkommen från storasyster.
var där och firade morsdag i dag ist för imorn eftersom båda mamma och jag ska ut ikväll. fast inte tillsammans.. men hon kanske dyker upp på harran ikväll=) hoppas kan man ju alltid göra!
när jag var hos syrran fick jag adde att plocka fram en såndär vattenslide (?!) vet inte om dom heter så eller det stavs så.. men ni fattar va?
lyckades skära mig på foten så att blodet flödae och så skaffade jag tusen nya blåmärken på mina ben... snywckt! men kul som tusan hade jonna och jag:)

i går var det först picknick i parken. lina jag andrea och maria slappade en timme där. sen mötte vi upp efi i stan och gick vidare till harran och  sommarquiz. behöver jag säga att vi fick alla rätt eller?! team eliten ÄGER! synd att det var sista gången.
sen när det var slut drog jag och efi hem till henne så att hon fick piffa till sig lite... och sen hem till lina på mellanfest och sen drog jag efi och linus en sväng till hugos! var en jättetrevlig kväll. fast jag var så jävla trött de sista två timmarna av kvällen;P tack för ölen kära vänner. du får igen ikväll elin!

nu kommer flickorna hit om ca en halvtimme...ska ha lite förförfest här. sen vidare till jennifer och sen harran=) jag gillart!

bilder från gårdagen

så länge då!

jag ska berätta lite om gårdagen senare.
har bara en liten grej först jag vill säga! jag älskar er jätte mycket mina fina vänner och det vet ni! MEN just i dag måste jag ge min efi en stor puss bara för att hon är just den hon är=) du betyder massor för mig min vän!


solig och underbar fredag

i går var efi eliin och lina och hälsade på. vi såg på lite film och paratde massa skit som vanligt.
dom drog hem vid halv 12 tiden
 jag går och lägger mig och halvsover.. vid kvart i 12(?!) ringer mobilen! då var det eliin som inte kunde cykla hem på stora vägen för hon hade inget cykellyse:p så hon cyklade tillbaka hem till mig.  jag hade henne brevid mig i sängen nån timme innan hennes mamma kom och hämtade henne. hon låg och småskarattade åt nån komediserie och jag sov som en sten.

idag tog jag lite sovmorgon. det var underbart skönt. åt frukost och tittade på sällskapsresan.
sen blev det att cykla iväg till systmet och handla hem öl. jag höll på att smälta bort när jag stod där i kön:S men man ska ju inte klaga på värmen. men därimot vill jag klaga på att alla små moln som finns på himelen i dag! BORT MED ER!
nu ska jag gå ut på balkongen och dricka te. sen blir det att åka til harran med brudarna på sommarkryss:)

ah

såg precis die hard 4.0... så jävla sjukt bra den var då! dom två timmarna bara sprang iväg!

HULTAN!

jag vill ha svar i veckan vilka som ska med till hultsfred! dags att boka flickor!
puss på er

rubrik

har vart en lite halvseg och konstig dag. måste bero på det konstiga vädret.
slutade jobbet 9. åkte hem och sola det en stund. sen kom andersson över på en kaffe. efter klockan ett drog vi och hämtade upp elaj. vi tre gick omkring på stan i flera timmar och desperat leta kläder till helgen...
det gick inte lika bra som det brukar. men det är ju så det är när man vill hitta nått.... dom dagar när man inte är på jakt efter kläder hittar man massor!
vi tog sen lite fika på ströget. och efter det gick det bättre. jag hittade två toppar och efi en kläning.

haha läste precis igenom det jag nyss skrev.....känner mig lite bimbo nu.... men jag vill fan inte skriva mina innersta tankar och funderingar. det tar jag på fyllan med mina vänner i stället;P
men hoppas ni finner min blogg lite underhållande ändå!?

imorn går jag på mitt sista pass. sen är jag ledig i 6 dagar igen... då blir det öl och fest igen=D kommer ha en stor ölmage innan sommaren är slut känner jag!

en partybild från i vintras. jag och mina gullungar=)

Lite sömn skulle sitta bra

mamma ringde förut.... det första hon sa var "DU FYLLER SNART!"
mmm jo tack! men jag vill inte bli vuxen. vill leva resten av mitt liv som jag gör nu. fan va kul 2009 har varit:D
men det min kära mor ville var att berätta att jag ska bli firad på liseberg helgen efter jag fyller. helt underbart kul tycker jag:D
sen är det stockholmresan veckan efter det... sen går jag på semester och festival med flickorna!!!! hoppas allt kommer flyta på fint=D
lite varamon måste ju hinnas med också!

i går kom lina och andrea hem till mig och mös. vi såg på sunes sommar och åt lite mat. sen skriver ida på msn och bara "va missar jag sunes sommar mys" då hade jag trott att hon åkte tillbaka till örebro. förlåt för det ida! men inga sura miner där inte. hon kom som en oljad blixt! trevligt.  ska bli skönt när efi är klar med skolan så hon inte behöver plugga hela tiden!

snart helg mina vänner....jag gillart!

sådär ja:)

nu har jag städat klart. jag sitter och väntar på två bakisflickor...lina och andrea med andra ord:P blir att se sunes sommar och äta hämtmat! får se om efi har tid att komma förbi och säga hej med?!
la in bilder från i lördags nu:) ni kan se på bilderna vilka fina flickor det är;D
jag lyckades bara knäppa ett kort på frida. men jag vet att det var typ tusen andra som stod bättre till som lyckades fånga fina bilder på henne. så det gör nog inget?!


typ söndag eller måndag;O

alla säger att det är söndag.. men jag tycker det känns som måndag!
gick av jobbet klockan halv 2 idag. blev helt arg på allt ludd som flyger omkring ute. ahah ser ut som det snöar:D
håller på att städa just nu. men fastnade framför msn eftersom lina är inne där.

här kommer lite bilder från i fredags:)


stackars lilla mej

har jätteont i kroppen idag.... men så går det när man kör på så hårt. vart en kantrevlig kväll i går hos andrea. kanonroliga flickor.. det var jag  elin eliin ida hanna lina linda andrea och även frida kom en sväng:)
bilder lägger jag ut imorn när jag är hemma. sitter nu på jobbet och myser. jag och jobbet var och tittade på balen förut..fast man såg ju inte så mycket eftersom man är så nedrans kort. träffade massa treligt folk i alla fall...vissa som man inte sett på år och dar.

jaha och ikväll ska nästan alla god vänner släppa loss... ni får skänka mig en tanke i kväll när ni super sötnosar;)

fredag.. jag gillart

hej och hå. vaknade med ett leende på läpparna idag:)
ät en go frukost och sen hoppade jag på cykeln och åkte till simhallen. skönt som tusan. var nästan helt ensam i motionsbanan hela tiden.
sen hem och åt lite. gick över hem till lilla mamma som behövde hjälp med sin nya mobil och nya kamera....allså varför skaffa så dyra fina saker när man ändå inte förstår sig på dom;) hon borde ge dom grejerna till mig istället!

snart dags att ge sig in i garderoben och se om man äger lite kläder som skulle passa ikväll...
vet inte helt va kvällen har att bjuda på. förutom bra umgänge och ett par kalla=D
blir det utgång sen eller?

trosdag

min dag började på jobbet, gick av klockan halv 10.
hem och fixa till sig lite, sen kom pappi och hämtade upp mig. vi åkte till charlottenborgs kyrka. mötte upp syrran och jonna. vi tittade på när morbror,mamma,bella och två kussiner och flera männsikor sjöng. det var fint och trevligt.

vidare till donken och åt en kycklingsallad:) MUMS!
åkte sen hem till syrran och bubblade bubbelpool. låg och solade en stund. hoppade stuttsmatta.
sen fick minsta systerdottern för sig att hon ville ut och cykla.. snälla som jag är erbjöd jag med att gå med henne. hon cyklade fort som fan och skrek" MEN SPRING DÅ EMELIE" så jag fick springa som en......... ah i typ 45 minuter.. men fint som tusan va det i varamon:) LÄNGTAR till i sommarn när vi ligger där och dricker öl!
när jonna och jag kom tillbaka från cykleturen bjöd syrran på grillat och ett par öl:D nu är jag så mätt att jag spricker!

verkar inte bli att vara social ikväll?!

imorn e det fest. kommer massa gamala godingar till stan:)


onsdag idag

vart så glad förut. jag var ute och gick med jobbet. då kom en tant fram till mig och sa att jag var brun och fin:D älskar när folk är snälla=)

i går kom elin och eliin på besök. brandt ringde också och bokade träff på torsdag. trevligt=)

imorn blir det att umgås med familjen på dagen. sen som sagt på kvällen träffa elinsar och emelie.
på fredag blir det att umgås med goa tjejer och kanske lite fest om jag inte har helt fel=)

sista lediga dagen

vaknade 10 imorse av att pappa ringde. han vart lite paff över att jag låg och sov så sent.  blir ingen mjölby simhall på torsdag för det skulle tydligen bli fint väder. och då ska man ju vistas utomhus=)

det vart inte helt som planerat i går. blev ingen bastu eftersom det var skitväder... sen skulle alla flickor komma hem till mig och mysa... men det sluta med att det bara var lina som kunde ta sig hit. men gud va roligt jag har med den tjejen:D hoppas det går bra för dig idag första dagen på jobbet.

ska snart dra och simma lite.. sen kanske hälsa på mormor.. det slog mig idag att jag inte vart där och sagt hej på över en vecka!

I dag fick jag reda på att Deciliter dog i går:/ R.I.P lilla kissen




men balansen då?

åhh är inte helt i form i dag heller. träningsvärken är nog den värsta jag nånsin haft....den kanske går över om jag åker och simmar lite?

och usch va jag mådde träligt i går kväll.. men så logga Elin, Lina och Andrea in på msn. att prata med dom gör underverk med humöret.. snacka om att dom är måbra människor=) jag gillart!
la mig vid halv 11 i går.. jag tyckte att det borde ju vara lätt att somna med tanke på jag max sovit 8 timmar på två dygn....men ikke! jag låg vaken till halv 1... måsta vända tillbaka på dygnet innan det rä dags att börja jobba igen..

ikväll blir det att träffa ELITEN. det blir nog ett par kalla, basta och bada? underbart på en måndag lixom!

det där med att öl ska bota förkylningar.. det funka=) hostan är borta och jag kan andas genom min näsa igen=)

bästa helgen i mitt liv

måste erkänna att jag haft så sjuk kul i helgen. mycket tack vare mina kanon underbara vänner. stor puss på er:)

va rätt så trött och sliten i går. men så tog jag med mig ett par öl och cyklade hem till efi på kvällen. då vände humöret och jag kände mig helt i form för en utekväll. efter en stund kom lilla lina . vi lyssnade på musik och myste.
sen drog vi vidare till hamnen och tog lite öl och cider.
vid 11 typ kanske?! drog vi till harran. jävla vakter där som har så bra minne;P hehe
det första som händer när vi kommer in är att en packad oskar biter mig skithårt i axeln....(har i dag ett enormt blåmärke där) tack för den din jävla vampyr!
det blev massa dans hela kvällen.
sen ut i natten vid två tiden. fick mos av lina. som nog alla andra åt upp. tappade bort mina tjejer och blev jagad av en polis som sa att jag inte fick cykla hem för mitt lyse var trasigt...trodde först att jag skulle åka dit för styrfylla;P men tur hade jag!
det är nog alltid nästan roligast utanför harrys vid stängningstid=)
sen sa elin och jag hejdå till lina och hon och ja gick hem till henne. det blev att smälla i sig massa frallor och mysa:)
tror vi la oss typ vid 4 halv 5?
hade det mys imorse med:) satt framför datorn och tittade på bilder på face.

cyklade hem och hade tvässtuga... men så ringer mamma och ville åka till mblommor och öb.. och jag va på!
åkte sen hem till syster.. fick känna på hennes mage och kände bäsen sprka för första gången!
haha syrran påpekade att jag har blivit lite väl ego på senaste tiden. och det har hon nog lite rätt i. ska nog jobba på att bli lite mer ödmjuk =)
fick nya gardiner och soffkuddar utav henne:) tack tack! dom kommer få så galet fint när dom renoverat klart.

har en viss flicka i tankarna som inte verkar vara allt för glad i dag! vill inte ringa och störa dig snuttan ifall du vill vara ifred. men skiv gärna en rad på msn sen<3


hmm

har du märkt att det går en "göra slut våg" just nu.........

nöjd

heej
mmmm.. en hel del som har hänt sen sist jag skrev. har inte vart en stilla minut på ett par dagar nu.

i trosdagskväll var det mys med efi,lina och andrea.

i går vaknade jag halv 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag som brukar gå upp vid 7 varje dag:S
satte mig i solen en stund.
 sen tog jag cykeln ner till stan för att köpa öl. på stan hittade jag andrea och emilie. andrea ville också köpa öl.så hon följde med till systemet.
sen blev det en impulsfika på ströget. lilla efi kom med och gjorde mig och andrea sällskap:)

sen va det bara att dra hem och ducha och sminka te sig. åkte hem till efi och sen bar det av hem till lina. vi tog varsin öl/cider. hämtade upp erika sen vidare till harran där det blev sommarquiz! och MÅNGA öl för min del:P vi fick alla rätt i alla fall... jag kunde bara typ tre saker.. men ändå:) sen skulle erika gå hem.vi sa hej då till henne....
då råkade jag elin och lina hamnade på en fest hos linas kusin.
efter mer öl och jäger drog vi tillbaka till harran. dansade som attan;P
en kanonkväll måste jag erkänna:D.....hahaha.. spredis;)



nu får det vara nog!

är så trött.....dygnet runt... så fort jag sätter eller lägger mig ner så somnar jag.... vilket inte är likt mig... jag brukar vara megapigg på dagarna:S hoppas det släpper snart... kan ju bero på allergin och förkylningen jag har!

jobbade till nio i dag. sen skrek jag YEEEEEEEEEEEY 6 DAGAR LEDIG!!!! PARTEY! ..... ne det skrek jag inte... men jag skulle kunna om jag ville! men ledig i 6 dagar e jag i alla fall=D

ringde till simhallen i dag för att kolla om dom hade öppet i dag och imorn. dom har ändrat sina tider men missat att änrda tiderna på hemsidan.
men sen när jag hade pratat med en personla i telefon så såg jag att hon hade gett mig de gamla tiderna:P orka ringa upp igen lixomm. så jag tängte cykla dit och hoppas på att jag får simma. om inte så tar jag och solar lite:)

sen kommer storasyster och hämtar ett par bord. mer space på vinden.. alltid bra:)

imorn blir det harran med elaj, lina, erika och nån mer kanske... sköj:D

nattsuddare

jabbade till nio i dag. cyklade sen hem och tränade lite. har slarvat med det på sista tiden. men det är ju bara för att jag blir så himla trött av min allergi. men man ska ju inte skylla i från sig som lina säger;P

på efrtermiddagen kom lilla gabbie hit och hälsade på. träffar henne knappt nått längre. men så blir det. man blir stor och flyttar till stora städer och skit... inte jag då... men hon!

vid halv 4 kom lilla pappa och hämtade mig. åkte hem till syrran och åt och myste:) snacka om att hon har hormoner i överflöd. men den här graviditeten slipper jag vara slagpåse... så var det förra gången.. kunde knappt prata med syrran på flera månader bara för att hon var ett sånt j'vla monster mot mig ;P

nu har jag bara mitt sista pass kvar! GÖÖÖÖÖTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................

halloj
i går när jag var på jobbet och hade bara en halvtimme kvar på mitt pass så ringde lilla mamma. hon ville ta en tripp till Ikea. så efter jobbet var det bara att cykla hem och duscha av sig lite och sen bar det av.Jag skulle INTE köpa nått....det gick lite si sådär med det :P jag kom hem med ljus matta en pall och lite annat som är bra att ha.


sen när jag kom hem fick jag reda på att jag skulle hem till  lisa på kex och ostkväll... underbart:D
jag fick njuta av elin, lisa och andreas sällskap:) det blev lite öl vin kex frukt och ost... och självklart mycket prat om sexuella situvatiner ;P alltid lika kul! cyklade hem vid halv 12... och upp med tuppen idag.

nu bär det av till jobbet..BARA TVÅ PASS KVAR NU:D

bjuder på ett par bilder från i går..

       

MEN DU DÅ!

Har en envis förkylning som varken vill bryta ut helt eller försvinna.. irriterande! men ska vara tacksam att jag är pigg nog för att sköta mitt arbete! sitter här nu på jobbet och myser. går av mitt pass imorn klockan halv 2. sen är det bara två pass kvar tills jag är ledig i sex dagar igen:D fääääst? hmmm ja!

i gårkväll gick jag hem till elin och huset. mycket trivsamt! där blev jag bjuden på en kanongod kycklingsallad. sen kom en DYBLÖT lina.  hon lyckades inte unvika regnet lika bra som jag;)  så hon fick låna min kjol som jag hade på mig. så själv gick jag omkring i strumbyxor... 6y...

svårt!

ska gå till efi nu.
ska jag ta på mig jeans, jeans eller jeans?


vit helg!

halloj kära läsare! vet inte alls hur många det det är som läser här ibland? kommentera mera för f'n ;)

I går mådde jag litte smått bajs... trodde jag skulle få vila ett par timmar på eftermiddagen. men så fort jag hade somnat i min sköna dubbelsäng ringde min far. han behövde hjälp med att hitta ett par jeans på stan. och snäll som jag är sa jag att jag självklart hjälper honnom med det!  jag fick cirkus en kvart på mig att vakna till sen kom han och hämtade upp mig. jag ville pröva och köra hans nya bil. det fick jag inte:(
efter vi hittade ett par snygga svarta jenas åt honnom åkte vi hem till sosrasyster. Där trodde jag att jag kanske skulle kunna få småsova i soffan och bada bubbelpool.. tji fick jag! vi var där i fem minuter sen befann jag mig i charlottenborgs kyrka! varför frågar ni då?! jooooo det är så att min systerdotter Isabelle sjunger i kör. så vi var och lyssnade när hon sjöng.
jag fick skäll utav henne eftersom jag satt och somna hela tiden.. men söta små barnröster som sjunger sommarvisor är grymt sövande!
sen vidare hem till syrran och käkade lite.
Efter maten släppte papappa av mig hos Efi´s föräldras hus. Hon är husvakt! Där fanns Eliin redan. och ÄNTLIGEN fick jag vila ut! låg och halvsov på soffan där i några timmar! MYS!

grattis lina. skönt att du fick jobbet!

blir en vit helg för min del! skönt....


sötisbild på eliin och efi!

landar snart!

nyss hemkommen från liköping. jag ÄLSKAR att åka buss från linköping till motala på våren:)

i går var det en gammal bekant som fick "gå brevid" mig på jobbet. det var kanontrevligt eftersom det var en gamal vän till min sorasyster. kul att få nya arbetskambrater:)

fick feber i går när jag ända var i farten... känner mig lite småoff i dag med.. men det går säkert över snart (peppar peppar)

om ett par timmar kommer nog pappa in till stan och vill umgås.
sen hälsa på efi?

tack harran!

ett stort tack till harrys i motala som tog bort den vulgära bilden på mig som dom hade på sin hemsida!

nästan fattig:P

kom hem från mantorp för nån timme sen. handlade sjukt mycket grejer och mat..och en bra stol att ha på balkongen fick jag också tag på! men allt är jag ju i behov av..
har struntat i att simma ett par dar nu, så straxt ska jag ta cykeln och ta mig till simhallen!

i går va lina här och tittade på hipp hipp. trvlitg såklart:) vart en hel del tjatter med:P jag röstar på fler hipp hipp kvällar!
.....hoppas efi blir frisk snart!....
nu ska jag ta en kopp te:)

det blir aldrig som planerat=o

sket i att åka och simma.. tog i stället cykeln till Emilie och fixade till frillan.. efter cirkus en halvtimme kom Andera.. så satt vi tre där och skvallrade och pratade skit en bra stund.. trevligt! och håret blev kanon! emilie är ju helt underbart duktig:)

nu har jag hälsat på mormor och handlat.. nu är det bara städningen kvar.. ikväll kanske det komer hit mysiga flickor som vill glo på hipphipp? känns skumt att jag inte träffat Efi och Lina på ett par dagar nu:P

oj nu ringde mormor och fråga om jag skulle med till mantorp och handla mat imorn:D gud va kul:D

fint fixat av emilie

orkar inte vara trött mer!

idag verkar inte allergimedicinen bita på mig. mina ögon är bara två smala springor och jag är jätteoff och trött. men synd att klaga.. allt annat är ju kanon! så hima lättad över att vi inte ska ändra schemat på jobbet. älskar det precis som det är just nu:)

igår fick jag klättra omkring åp viden i mormors utebod och slänga ut 30tusen krukor som fanns där. var tugen att gå på huk i en hel timme..har ont i både rygg och ben idag! andades in 20 liter damm när jag ändå var i farten.. där hittade jag ett jävla fågel-lik .. höll på att spy.. MEN sen såg jag att det bara var massa gammla påskfjädrar som hade klumpat ihop sig... mormor och mamma höll på att skratta ihjäl sig när jag börjar gapa och hulka.. men jag bjuder på den;)

ska snart cykla till simhallen och simma runt där en stund.. sen handla mat.. sen storstäda här hemma... haha gud vilken ointresant dag;P hur fan orkar du läsa min ointressanta blogg?! ;)

njöd

vaknade 7 imorse och mådde prima! men inte så konstigt eftersom jag tog det jättelugnt i går med ölen:)

vid 11 tiden i går åkte mamma och jag till stan. jag handlade nya solbrillor, skor och en bukett blommor som linas mamma skulle få eftersom jag var bjuden på hennes 50-års kalas!
sen hem till syrran där andreas va i full gång med att måla om huset.. snäll som jag är erbjöd jag mig att hjälpa till.. så himla kul att måla:) blev även sol och bad:D

på kvällen åkte jag och hämtade upp Efi ( anderssonskulle också med med kunde inte ta sig in till stan från landet)... och när jag kommer upp till efis lägenhet så inser jag att jag glömde blommorna!( NÖT) men sånt som händer...
efter en stund stampar en fullbakis krille in i lägenheten.. börjar parata om fotbollsstrumpor och rosa blommor....hahaha så går det när man åker på kryssning;P
elin och jag drar sen vidare hem till lina. där blev det en himla trevlig kväll tycker jag.. sång och massa prat.. kanske inte alltid med små bokstäver=D kul att träffa sofia och andrea igen:)
sen blev det att promenera till harran... dansade och snackade skit... så det ska vara;)

snart blir det att cykla till simhallen och simma lite... och sen ska jag hem till mormor och morfar och hjälpa dom i trädgården!

här får ni se bildbevis på hur duktig emelie lindström är;)



hej min sowliga lördag

fick feber i gårkväll... inte kul..somnade som en stock typ klockan 8.. vaknde i morse och mådde helt okej:)

läste på face att syrran och hennes sambo ska måla om sitt hus idag.. så jag ringde mammi och frågade om vi inte kunde åka dit och hjälpa till.. så vi åker nog dit snart!

ikväll ska jag nog till lina den fina. blir nyktert partey för min del.. är fortfarnde sliten från i torsadsg... men pratde med eliin förut och jag är inte den enda med minnesluckor. skönt!

imorn ska jag nog till mormor å morfar och hjälpa dom rensa ut deras snickarbo som ska rivas... hoppas det inte finns allt för många otäcka smådjur där inne:P

bjuder på en bild med mig och ett sött odjur (kattis)


ojoj

ja vet inte riktigt vad jag ska skriva.... ord räcker lixom inte till idag känns det som!
var hos mormor klockan 8 imorse och kollade hur det såg ut där. det var trotts allas fyllor rätt så fint:)

idag slog det mig att jag är vuxen.....med lägenhet och jobb och allt... lite läskigt....när hände det?

i går va det full fart hela kvällen. sa farväl till lindsröm som får vila lite nu.. men hon var i toppform i går... men skönt att få vara emelie igen. det blir lite lugnare så!
maten och ölen var god..  trevlig stämming nästan hela kvällen..vid halv 12 bar det iväg til hugos... minns inte helt allt som hände där...kanske tur:P har en lättare hjärnskakning idag och min kropp är full med blåmärken...så det var nog en toppenkväll!
ber om ursäkt om jag var otrevlig mot nån... jag lovar att aldrig mera snappsa....men det är tur att man har pussiga vänner som ser efter en:P
det vir visst fest imorn igen..men då blir det nog rätt så lugnt för min del!




RSS 2.0