pepparkakbak

Jag kan inte trötta på Inglorious bastards! har sett den fyra gånger på tre dagar..


Festen i lördags var sjukt skoj. Trevligt folk, öl och snus.. kan det bli bättre?

Gårdagen sov jag bort.

Ikväll kommer flickorna hit. Vi ska dricka gögg och baka pepparkakor=)

FREDAGSMYS!

Sitter och försöker bestämma med elin vad vi ska äta ikväll. Jag får besök av henne, lina och ANDREA ikväll:D Det blir att äta lite gott, dricka glögg och se idol. Sen ska vi lyssna på julmusik och jupynta mitt hem.. eller ah andrea och jag ska pynta. Dom andra får sälvklart också hjälpa till om du vill=)

Förut kom syster och tess och hälsade på. Syrran lånade min crosstrainer.. GÖRSKOJ att se en kvinna som nydligen klämt ut en unge försöka springa i samma takt som hon gjorde innan hon vart på smällen:D bara att inse att man får lite taskig kondis av att vara gravid;) men du e nog snart på g=)



FEEEST IMORN=D


=D

Hade en kanonmysig dag i går. Det blev inte helt som planerat men jag är nöjd ändå!

Jobbar sista passet nu. känns gött:D

mmmmm julmust!

Sitter här och dricker julmusten som vart över från i söndags.
Jag har fart runt som en toka i dag. Har vart på stan och  inhandlat alla julklappar=)

Får se om kvällen har lite trevligehter att erbjuda. hoppas det=)

Längtar till lördag!!!!! fest med sommarflickorna=)

=)

Sjukt bra söndagsmys i går;)
Jag är så tacksam över att du är så lätt att prata med!!


---------

Har haft ett rätt så tufft arbetspass.. Men det slutade bra så jag cyklade hem i dag med ett leende på läpparna=)

Jag blir alltid så glad av att läsa Elins blogg.. ( Elaj.blogg.se )

Nu blir det lite söndagsmys!

te

Jag tycker "Göta kanal" är det godaste lösteet just nu=)

nu är det dags att dra sig till jobbet=)

kommer inte på nån rubrik...

Då var det slute på den trevliga ledigheten. Hann med många fester denna gång.

I går spenderade jag dagen ihop med Therese. Vi tog en sväng på stan och hon passade på att klippa sig. Sen på kvällen kom hon hem till mig så färgade jag hennes blonda hår ILLRÖTT!  Det vart helt sjukt snyggt!
Senare kom även elin linus och emma. Vi drack lite glögg och spelade kort. Det var en görtrevlig kväll måste jag erkänna=)

Imorn blir det att åka till mantorp med mormor och morfar. Sen på eftermiddagen ska jag nog simma med mamma. Och om energi finns ska jag kanske hälsa på Emilie på kvällen=)

lyckad måndag

Idag vaknade jag efter 11½ timmes sömn och kände mig totalt utvilad. Förmiddagen fördrev jag med småstäda och lite sånt.

Efter maten stack jag iväg till stan och mötte Lina och Linda. Vi kikade i lite affärer. Till min stora lycka fanns mina skor som jag tittat på i flera månader ÄNTLIGEN på rea=) blev lite annat med som typ underkläder och en blomma till mormor som fyller om någara dagar..
När vi hade handlat klart tog vi en fika på ströget.




Efter fikan stack jag hem till mormor och morfar för att överlämna blomman. Jag blev bjuden på smörgås, te och festhistorier från när dom var unga och var ute och dansde på statt:P Inte nog med det så fick jag ett glöggsett av dom! tackar!

Sen när jag kom hem råkade jag börja julpynta lite smått...snälla skäll inte på mig nu!! det är ju bara två veckor kvar till första advent!


söndag!

fy bubblan va skoj det va i går!
jag klädde upp mig i klänning, höga skor och en blond peruk. Förfeten ägde rum hos elin och sen vidare till harrys såklart. med tanke på mitt nya utesende så fick jag heta Nadja hela kvällen.


nu ska jag åka på 30års kalas!

LÖRDAWG!

nu är mitt internet tillbaka och jag är lycklig!
har precis fixat mig färdig och är redo för att festa med mina sötnosar=D SKÅL GOTT FOLK!

tjena penis!

Arre jag lägger ut en bild när Eve har färgat mitt hår=) för nu ser färgen mycket illa ut!

I går strejakde mitt inernet HELA dagen.. och eftersom jag hade tvättsuga kunde jag inte vara social med nån. resultat av detta blev att hela min lägenhet fick en totalröjning... har aldrig haft så fint i mitt hem som jag har just nu tror jag=)

jag har ett problem! jag har hamnat i otackt med mina vänners festarhumör...imorn går jag på min ledighet och är pepp på fest!!  men vännerna festar när jag jobbar... och de helger när jag är ledig vill dom ha myskvällar... INTE OKEJ!  saknar andersson..hon  va alltid på humör för att festa med mig!

blir nog bio imorn iaf=)


lördag

Jag är nöjd med den nya frisyren jag fick av eve i torsdags. Jag känner mig helt lugn över att hon ska bestämma över mitt hår i flera månader.


jaha ikväll festar alla utom jag.......som  det alltid är varannan lördag....

barn är ju bara för underbara!

Måste bara få berätta vad min mellersta systerdotter Jonna sa idag till mig när vi var i simhallen. (Förlåt om jag är lite intim men det va bara så kul sagt av na!)
Jag hade tagit med mig jonna till simhallen så hon skulle få en paus från sin storasyster och lillasyster. Efter vi badat står vi i duschen och tvättar håret. Nu råkade det vara så att jag hade glömt att raka de nedre regionerna på ett par dagar och Jonna frågar högt och tydligt: VARFÖR HAR DU SKÄGG DÄR NERE?
Att hålla sig för skratt när en unge frågar en sån sak är svårt!
så kära vänner glömm inte att raka er innan ni åker och simmar nästa gång!!!!!


Nu blir det fredgasmys med flickorna!

redan onsdag?

Helt galet va fort sex dagar går. Men det kan nog bero på att jag har så kul!

I måndags far jag runt som en tok och bara handlade saker hela dagen. Saker till mig själv och saker till hemmet. Så med andra ord var jag en glad liten männsika i måndags.

I går tog jag tag i skiten och åkte och tog sprutan. Det gick på tre sekunder och var helt smärtfritt. Men efter ett par timmar känndes det som man hade fått en redig träningsvärk i vänstra armen. Men det har nästan gått över helt nu.


Nu är det dags för jobb!



baaaaakis...

I går förmiddag stack jag och ef till örebro för att umgås med Ida.
När vi kom fram och lämnat av vår packning hemma hos Ida bar det av till stan för lite shopping. Jag lyckades inköpa parfym, en jacka, två tröjor och en väska. Inte illa med tanke på att vi bara hann gå på stan i ca 1½ timme.

På kvällen blev det matlagning och förfest hos ida. Mari (som var med på cykelfesten) dök också upp och var med på förfesten. Stämingen var på topp måste jag säga. Senare vart det utgång. Jag lyckades bli knölpackad på bara drack 6 öl!!

Idag har jag vart bakis heeeela dagen...inte okej att åka tåg bakis....men det går nog över....

rastlös på tåget mot örebroförmysen idanågra helsköa tjejer som vi stötte på ute på krogen. jag fick inte sova naken. så lånade en av idas tröjor...haha bakis?goood frulle=) (är fortfarande packad)

RSS 2.0