valborg då?!

är så galet trött.. men men får nog vila upp mig nån dag snart!

onsdag-torsdag var jag på us i linköping. fick uppleva så mycket coola grejer!

I går var jag hos syster. fick med mig den mellersta systerdottern hem. så hade henne under natten. det var görmys. fats hon var lite krasslig så hennes hostningar höll mig vaken halva natten.. så tre dygn utan sömn:P

ikväll blir det nog att hänga med frida och linda och kanske nåra fler=) en lr två öl kanske slinker ner:P

nu ska jag dra till eve så hon får öva på mitt hår.

fin hall och hjärtesorg

Var tvungen att avsluta en relation i går. så mår inte allt för underbart just nu..
men när man har hjärtesorg är det bra om man har nått att sysselsätta sig med. jag har ju min hall då och den hann jag klart med idag!
här kommer lite före och efterbilder.

före.



efter


såhär ser jag ut över HELA kroppen just nu!


måndag igen

imorn ska jag lägga ut bilder på hallen! färgen är awesome:D

I går när jag hade målat klart cyklade jag ner till efi. Jag älskar att nästan alla flickor är samlade igen. Det blev en hel del prat om hur vi vill att sommaren ska se ut. sommaren borde fan vara 2 månader längre! då kanske man skulle hinna med allt man vill;P

sådär ja

Idag fick jag träffa min älskade andrea igen<3 och så såg jag nu att eliin planerar på att komma hem och ett par veckor! underbart när ens älsklingar hittar hem!

Igår fick jag en impuls att göta om i hallen. så åkte och köpte färg och annat skit. fy tusan va svårt det är att tejpa ett tak när man är så kort. tog en halv jävla evighet. när tejpandet var klart cyklade jag ner till efi och umgicks med några av mina fickor.

imorn blir det att börja måla och sen söndagsmys med flickorna.

va fan då!

va tvungen att avbeställa resan till turkiet dag... vilka jävla puckon det finns... och så blir det inget åre heller.
jag ber så mycket om ursäkt för att jag gnäller.. men det är så träligt att nästan allt jag sett fram imot går åt skogen!
Så tacksam över nära och kära som finns där när man känner sig nere! tack ska ni ha!

--


träligt fast ändå inte!

Skulle vart utomland just nu.. men sen ba nä en jävla vulkan ser till att det inte blir så! tack vulkanen! tack!

ne så det har blir sjukt mycket öl i helgen. I fredags va vi ett härligt töntgäng hos efi. sen i går hade syster tjejfest. jag dissade harrys på kvällen och gled ner till patrybowlingen ist och umgick lite med några sköna snubbar!

lite bilder från en awesome helg!


sooool



Ikväll blir det att umgås med elin och limpan.. denna bild är tagen i varamon typ sommaren 2004?

på g igen

då var man på bena igen då. fördelen när man bli riktigt sjuk är att man blir extra pigg och har extra mkt livslust när man väl blir frisk.
och det känns så trevligt när vänner och familj visar att dom bryr sig. tack ska ni ha! hahah fast vissa bekanta kanske ringer lite vääääl sent på natten.. 

inte många dar kvar tills vi åker. dom senaste dagarna har det bara vart ca 18 grader på ön. men men bara jag får sola är jag nöjd!


uschhhh....

Har åkt på maginfluensa.. har spytt heeela dagen:(
för typ en timme sen kom mamma hit med coola och bläbärsoppa. det är tur att jag har na!

effektiv som attan!

mensvärk och en liten förkylning i kroppen.. vad gör man då? inte fan kan man ligga i sängen och dricka te och bara mysa och tycka synd om sig själv. NEJ man städar vinden, frostar ur frysen, borrar upp hyllor och storstädar sin lägenhet!

sticker om 7 dagar och 17 timmar:D



hoppsan!

sorry min frånvaro. annat att göra lixom!

påskhelgen har vart awesome!
torsdag var det förskiva hos elin. vi skulle öva inför lördagen med de flesta gick all in. på natten va vi och dansade på wätternmaggasinet. vi vaknde dagen efter hemma hos jonas. 4 nakna flickor i en säng är fan inte illa!

Lördagen var jag först hos mormor och åt. sen cyklade jag ner till elin som hade kalas. fick även med mig storayster dit. efter en håd och awesoem föfest for vi till harran. minns inte allt för mycket men mycket dumheter hann jag med på ett par timmar iaf! ber så¨mkt om ursäkt till er jag inte va snäll imot! sen vid 2 tog syster och jag taxi hem till henne. två meter utanför dörren sopar jag i som fan i en snöhög så hela högrebenet är kanllblått nu.



RSS 2.0