Glenn?!

hej och förlåt för min frånvarao. De senaste dagarna har det bara vart sol bad och öl!
håller på att packa nu. Åker til stockholm imorn och kommert tillbaka på fredag och på lördag går jag på semester=)

ett kanonstort tack till mina underbara vänner för i går. presenterna var underbara. känns så kul att ni känner mig så pass väl=)

nattbad med ida, mys på terassen och massa folk i varamon.



tack=)

Idag på vägen till jobbet så paja min cykel.... och utan min cykel kommer jag ingen stans! eller jo det gör jag.. men allt tar dubbelt så lång tid! MEN så kom en underbart snäll busschaffis och hjälpte mig laga den=) min tro på att det finns bra män där ute kom tillbaka lite smått!

imorn efter jobbet ska jag först till Emilie och fixa håret. sen blir dte varamon:D


sådär ja:)

Dagen började skit.... fy faro som lotta säger!! allt gick på tok och jag var både arg och ledsen...MEN sen är jag tacksam över att jag har lätt för att bli glad igen...
När jag kom hem från jobbet vid 10 packade jag ihop lite mat och sånt och drog ner till varamon.  Helt underbart skönt i vattnet! vi var ett rätt så många som myste där idag. boll ska med nästa gång!
klockan halv fyra cyklade jag hem till syster där pappa var. vi blev bjudan på lite mat.
vid fem tiden åkte jag och syrran in till linköping och så baksmällan på bion! jag säger bara att  ALLA måste se den. Jag skrattde konstant hela tiden:D en man kom fram efter filmen och sa" Herre gud vilket underbart och smittsamt skratt du har"
sen när jag kom hem fick jag ett sms från jobbet där det stod att jag kunde ta en timmes sovmorgon imorn:)

Tack för idag underbara personer som förgyller min vardag(K)

hoppet finns kvar

det verkar som att det kommer gå bra tillslut. vill inte veta av mer tråkigheter nu!

nu är det bara två pass var sen är jag ledig några dagar. ska se om jag kan klämma in en tjejmyskväll nån av dagarna.

nästa måndag åker jag till stockholm med jobbet i några dagar. Jag vet att ni kommer sakna mig massor;)  men jag kommer hem på fredagen. och på lördagen går jag på min semester.. och då jävlar ska jag njuta av mitt liv.

.......

gårdagen var rätt så störd. men slutade på bästa sätt!

fick en fruktansvärt jobbig nyhet idag. jag hoppas det löser sig snart:/ känner att jag inte vill gå in på detaljer här. men tack kära vänner för att ni är ett sånt bra stöd!

dä du!

idag har jag klätt en midsommarstång på händelseriket! DÄ DU!

imorn ska jag inhandla aklkohol och sen besöka polisen för att hämta mitt nya lägg och pass.
funderar på att köpa vin till midsommar...... mmm kära vänner ni läste rätt..... VIN inte öl............fast jag har inte bestämt mig än!

litt

i går tog jag en fika på stan med lina. vi passade även på att hitta ett bra tält till hultan.
när jag kom hem ringde mamma och medelade att hon hittat min sovsäck och liggunderlag! UNDERBART! nu har ju alla bokat som ska med? så snart jävlar!!!! bara två bilar som fattas:P

idag ska jag umgås med pappa och syrran med familj. blir nog lite minigolf=)

midsommar e nu bokat med. blir att grilla hos lina=D

imorn e det dags för jobb igen! shit va sex dagar går fort!

söndag

tycker det är härligt när solen tittar fram=)

I går vart det att gå upp tidigt och åka litt liseberg med mamma pappa och isabelle. Hade jättekul. Tur med vädret och hann åka ALLT jag ville åka! Men roligast var nog nästan hemfärden i bilen. Jag gillar verkligen min busiga mamma och pappa!

Sen vi 10 på kvällen när jag kom hem va det bara att fixa till sig lite snabbt och sen cykla ner till båtvarvet(är det så det heter elin?) Där var det 50-års kalas för elins mamma. Trevligt folk fanns det där och vissa var mer stadiga på benenen än andra;)
vid halv tolv va vi ett litet gäng som stack tll harran. Där blev det dans och trevligtheter som vanligt.


göttgött

idag vaknade jag med en hand i ansiktet. vart lite rädd först och underade vems jävla hand det var..... det råkade vara min egen fast avdomnad eftersom jag legat i samma ställing hela natten.

i går blev det ett par öl med flickorna. hade kanontrevligt. gillar er massor=)

idag va det spöregn  ute när jag gick upp. så jag tog på mig mina nya gummistövlar och gick ut för att öva inför hultan. det kan ju bli regn där! men hoppas inte...

senare ska man gratta kusin gabbi som tar studeneten idag. grattis gullunge!

sen till stan och titta på alla som ger sig ut och cyklar.

imorn e det lisebeg som gäller.

torsdag

GÖTT!!!! SEX dagar ledig;P

I dag hoppade jag på min cykel vid 11tiden för att åka till stan och möta upp efi. Mitt i en nedförbacke känner jag hur mina tights spricker i sömmen på insidan av ena låret! KUUUUUUL!!!!! som tur var va min kläning så pass lång att det inte syndes. så det blev att köpa ett par nya på stan. sen blev det att köpa öl och sen tog jag och efi en fika på ströget.

på hemvägen svängde jag förbi hos mormor och morfar. vart bjden på mat. tackar!

sen när jag kom hem råkade jag somna en timme i soffan. det är rätt så gött ibland att ta en impuls powernap!

ikväll skulle jag och några flickor åkt till linköping för att dricka lite öl. men vi vi kan inte ta oss hem på nått sätt. så vi får hålla oss i stan:P titta på fulla studenter;P

hehe

24 dagar.. eliin det verkar som jag är på tävligen igen.. eller har du slutat?

försegad

Jobbade till klockan 9 idag.
Fixade hema en stund.
Sen gick jag hem till efi eftersom jag skulle åka med henne och hennes mamma ner till stan. Dom skulle köpa en studenpresent så jag skuttade in på ströget och fikade med andera sofia och simon. sen när efi handlat klart kom även hon. Fick träffa sofias systerson när vi satt där.. JÄTTESÖT! bäbisar ÄGER! fast han vart nog lite smått rädd för mig:(
Efter ett par timmar kom mamma och tog en kaffe med oss ungdommar. Jag fick även träffa lina och ida sen snabbis. sen stack mamma och jag till ika och handlade mat.

får se vad som händer ikväll?

nu är det bara ett pass kvar. sen är jag ledig i 6 dagar=D då är det fest och liseberg som gäller. jag gillart;P

usch usch!

I dag när jag kom hem från jobbet så hörde jag ett "kvitter" från mitt storarum..........
( ni som känner mig vet att jag är enormt rädd för fåglar ) Jag kikar in i storarummet och mitt blod frös till is när jag såg en fågeljävel sitta där. Han satt precis vid balkongdörren så jag vågade inte gå fram och öppna! så jag öpnade det andra fönstret i rummet och bad honnom flyga ut där! och han gjore det!!! tack tack!
sen vart det bara att storstäda hela lägenheten. men han hade vart snäll och inte bajsat allt för mycket!

TACK!!!

Tack så jättemycket för alla  telefonsamtal, sms coh de fina orden ni har skrivit på msn och face=)
det värmer nått enormt:)

jag och jobbet tog en fika med mamma, pappa och lillasyter idag på eftermidagen. vi åt glass och jag fick presenter=D tack för dom mamma och pappa!

21

jaha då var det min födelsedag!!!!
vakande 7 idag. Jag hade då bara fått 5 timmars sömn. men det var det värt. hade jätte trevligt med ida och lina i går:) tack flickor! bilder lägger jag ut imorn.

tror jag vet

känner mig nästan lite nere idag..... och jag tror jag vet vad jag behöver........


kvällen är rätt så oklar. hoppas på att få umgås med några av tjejerna.

för ett år sen

För exakt ett år sen, allså den 5 juni 2008 blev jag kidnappad av min mamma, syster och min moster. Dom hade planerat att fira min födelsedag på en ålandskryssing. dom hade lurat i mig att vi skulle till bodaborg. Men när vi väl stod och väntade på bussen som skulle ta oss till "bodaborg" insåg jag att vi skulle ju åka båt=D jag hade så fruktansvärt roligt det dynget på båten!

 


och i dag spenderar jag min dag i tvättstugan.... min sista dag som ung vacker 20 åring....HAHA nevars:P det ska nog bli lite trevligheter ikväll=)

stort grattis till alla som får sommarlov i dag! NJUT för f'n!

nytt

fixade ny frilla hos emilie idag.... förlåt att jag ser så sur ut å bilderna men var megatrött när jag tog dom!


redo!

sådär ja! i går fixade jag och ida våra hultanbiljetter! nu är det dags för er adra att göra samma sak.

har jobbat ett pass nu. gick bra som vanligt.
ska snart ner till studio 88 och låta emilie fixa mitt hår.
sen kommer pappa och vi ska nog hitta på nått med syrran och hennes familj=)

jaha min näst sista dag som 20-åring......jag vill inte bli äldre känner jag! 21 är nog okej.. men inte äldre än så!

onsdag igen

I går när jag gick upp ur sängen och skulle titta till face så funkade inte mitt internet!!!!!!!!! det var av hela dagen... MEN jag överlevde.
jag städade och sen smsade jag lina och fråga om vi skulle glida runt på stan. och snäll som den flickan är så gick hon med på det=) vi tog en fika på ströget. sen gick i i affärer och hittade lite smått och gott som är bra att ha i sommar. typ trosor.....

i måndagskväll mötte jag upp lina på stan. tanken var att vi nog skulle sätta osss och ta en glass nånstans. men blev en öl i hamnen ist:P hade riktigt trevligt.

saknar elin. hon bara pluggar!

jaha så blir man 21 på lördag. fick min present av mamma redan i går=) den kvinnan vet vad jag vill ha! tack mamma!

varamon

idag ringde mamma och väckte mig vid 10 och började härja nått om nån bra cykel... ska nog kolla upp i veckan vad hon pratade om.
jag valde att inte sova längre.. tog lite frukost och en kopp te, packade lite matsäck. Sen cyklade jag til varamon där andrea gjorde mig sällskap. Det var mycket trevligt. Vi doppade oss ett par gånger, vilket jag tycker var starkt av oss! för det var inte allt för varmt i vattnet.
tycker synd om alla som var tvungna att gå i skolan och jobba i dag!
imorn är sista dagen på långledigheten. ska nog ta och städa här hemma. jag har hört rykten om att det ska bli skitväder imorn.


oj men titta en snygging

RSS 2.0