HYPERPEPP!!!



Ikväll blir det öronorgasm i linköping... ikväll ska HOFFMAESTRO få all min kärlek.
Jag, lina, elin och ida stacker in vid 7 tiden. Tanken är att vi ska möta upp madde och sen lite öl och käk på en uteservering ( vädret ska ju bli brutalt bra )

Nu på förmiddagen har jag försökt att göra plats åt alla min kläder i tomas och min lägenhet med det går ta mig fan inte.... vi är två personer i en stor trea och våra kläder och skor får inte plats och ändå har vi kastat massor!! får undvika att köpa nya kläder på ett tag..

söndags-slapp

hahaha såg att mitt senaste inlägg var för en vecka sen och att jag då trodde att jag snart skulle bli frisk,,, men sån tur hade jag inte:P jag är fortfarande inte helt 100.. men men jag tänker inte klaga för livet är mycket trevligt just nu.

I veckan har det vart mycket jobb men har även hunnit med mycket trevligheter=)
Sista besöket hos min frisör emelie resulterade i mörkröd lugg,, jag vart helnöjd men det var mycket ledsamt att det var sista gången jag gick dit. har haft så många trevliga stunder i den salongen med emelie!

På fredagen blev det lunch med flickorna och sen även lite inköp av kläder och andra jätteviktiga saker som skor och skärp:P
På eftermiddagen hamnade jag och min goa snubbe på balkongen med varsin öl i handen,, jag älskar denna tid på året då man kan sitta och njuta av en värmade sol och njuta av en kall öl. Vi drog vidare till after work på hugos (det börjar visst bli en vana). jag tycker aw verkligen är skitskoj,, men jag önska att mysiken spelades liite lägre så man slipper skrika om man vill ha nått sagt! tomas och jag fick sällskap av eve och oskar,, som vi hängde med resten av kvällen,, vi ramla även in en sväng på brygget..
Gårdagen led jag av en brutal bakfylla som höll i sig hela dagen.. är det nån mer som blir svindålig i en hel dag? men hängde ändå med ut på landet till pappa,, frisk luft, glada barn och massa kärlek fick mig att må lite bättre=)



på bättringsvägen!

I går mådde jag SKIT!!!! syster kom och tog en kaffe på förmiddagen och kollade in mitt nya hem.
Sov sen bort större delen av eftermiddagen.. men det va bra för då gick febern över,, så efter det kunde jag sitta med tomas ute på våran balkong och dricka kaffe och njta av solen och livet=)

Idag när jag vakna mådde jag prima(nästan).. strålande sol, frisk och med så underbara vänner, familj och tomas! helnöjd flicka idag... ibland måste man må skit för att kunna uppskatta sitt liv=)

NU behöver jag er hjälp!! emilie min frisör ska sluta jobba som frisör denna månad ='( så på torsdag är det sista gången jag går till henne,, och jag kan inte bestämma mig,,vill jag ha svart eller röd lugg?

förkyld IGEN?!

Mycket har hänt på dessa sex dagar...
I fredgas blev det after work med tomas och massor av mina flickor,,,, såklart vart det inte EN öl utan rätt så många. Så när lördagen kom så var jag skapligt bakfull... På dagen vart det shopping med elaj och sen på eftermiddagen fick jag en stund med min goding.
På kvällen va det ju fest för elaj,,, och den festen vart ju helt galen! snacka om att alla vart på topp...

söndag måndag och tisdag har jag mest pysslat med mitt nya hem... blir att lämna duntis och bli sambo med tomas... flyttar lite grejer i taget.. Lägenheten i duntis kommer jag hyra ut i andra hand.

RSS 2.0