__




Nya frillan då.. men på torsdag ska det bli mer vitt och lila=)

FREDGAMYS OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR!

Hade en helt underbar dag i går. Första gången på länge jag kände mig helt vaken hela dagen.
Jobbade till 9.30, knallde sen upp till eve för hon skule öva på mitt hår. Det blir en rockabillyfrilla som gäller fram till maj. Är jätteglad över det:) sen vart dagen som jag skulle sitta modell på ändrad så jag slipper ta ledig från jobbet!!! AWESOME!
På eftermiddagen åkte jag, mamma, syster och syrran ungar till simhallen. Jag mår så underbart att få busa med dom där små knasbollarna!
Spenderade resten av kvällen hemma hos syster.

Ikväll blir det tacos och vin med några godingar=)

Lappsjuka

Lappsjuka kan sägas vara ett tillstånd som människor kan komma i när man vistats i en öde trakt under längre tid och på grund av detta blivit nedstämda, delvis på grund av brist på social kontakt.

Jagg känner mig så sjukt trött, gnällig, sur och sällskapssjuk just nu....

Imorn ska eve öve på mitt hår. Det ska bli skönt att sitta i en frisörstol igen. Det är typ tre veckor sen sist! känns konstigt när man är van vid att vara där en gång i veckan.
sen på eftermiddagen ska jag umgås med familjen.

Fredagkväll blir det nog lite mys med tjejerna. Så den här jävla lappsjukan kommer nog släppa inonom de närmaste två dagarna.

HAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=4wNGsQgEPiE&feature=related

Ni måste titta på det där kära vänner!

gör mig lycklig nu;)

Har fått ha sovmorgon flera dagar i rad nu och det har behövs. känner mig mycket piggare nu!
har vart hemma hos syster nästan hela dagen. Har myst tusen med Tess och jonna.

sen blir det att knalla ner till ef=) vilken bra och mysig månadag jag har!!!

ånej...

Vakande efter 13 timmars sömn med dundrande huvudvärk.. Jag trodde det berodde på för mycket sömn, men det visade sig att jag har haft feber hela dagen..
men smällde i mig två panodil och knallade ner till stan och luncha med elin och lina på sjöglimpten. Det fick bli hälsomtallrik såklart!
Efter det tog vi en runda på stan. Det blev rätt så mycket kläder och annat för min del.. Gillar impulsshopping!

Kvällen får nog bli lugn. hoppas jag är piggare imorn..

ledighet

Skönt med sex dagar av slapp och trevligheter... inte för att jag ogillar att jobba men ändå=) imorn ska jag sova länge på morgonen och sen är det luncha på stan med ef och lina som står på schemat.

Idag tog mamma och jag med oss syrrans två älsta knottar och åkte till simhalen. Jag har så underbart kul med dom där ungarna. Man släpper alla krav och bekymmer och bara busar till tusen.

sen åkte vem hem till syster och där blev vi bjudna på kvällsmat.

"nice nice"

Hade en jävligt trevlig kväll i går.
Har gått omkring idag och kvittrat som en fågel. Det är så underbart att ett gott humör kan smitta så mycket. Åkte färdtjänst förut i dag och chaufören la tydligen märke till mitt välmående och frågade " är du alltid såhär trevlig och glad?"=)  jag valde att svara " ja nästan i alla fall;P" för det är jag nog! bara att idag var jag lite extra allt..
haha va 17 skriver jag om? aja.. jag är så trött...

Imorn var tanken att mamma och jag skulle ta med oss syrrans ungar till simhallen.. men nu har dom åkt på magsjuka.. så får se vad jag hittar på ist=)


seriöst?!

dagens ilandsproblem: Jag kan inte hålla mig vaken.. somnar nästan så fort jag sätter eller lägger mig ner?!

Dags för solen att titta fram lite snart tycker jag.. Allt blir lite bättre när solken skiner..

Imorn jobbar jag sista passet innan ledigheten=)

jodå

Var och såg snabba cash i går i linköping.. det var inte min smak av film måste jag erkänna. Men hade trevligt med folket som var med iaf.

VAKNA DÅ!

här sitter jag nyduschad och naken... och jag måse gå till jobbet om bara några minuter?! jag har blivit lika seg som en handikappad snigel på senaste tiden....

I går var vi ett trevligt gäng som hängde hos limpan och drack öl. Det var sista gången vi fick träffa elan på länge.. varför måste ens vänner hålla på att resa runt och hålla på?! kan ni inte bara stanna hos mig för alltid?=) nevars.. men en resa framåt påsk va det snack om va? och tiden dit går ju fort!


13:e januari redan?!

snart sommar då!!!!!

var och såg avatar på bio i går  med lina! Den var SJUKT UNDERBAR! ska nog se den igen på söndag..


lyckat

Hade kanonkul på kryssningen. Underbart när allas humör är på topp. Jag höll mig nykter hela resan och det var en helrolig upplevelse! shit va sjuka i huvet folk är:D
Detta få vi göra om snart igen...


ja annars då? jodå! känns som livet är fruktansvärt turbulent just nu. Inte bara för min del utan för många andra också. Ska bli skönt att komma i balans igen och varva ner lite!
fast mer fest i linköping eller hur efi;)



lite bilder från båtresan!


båtåkande

Imorn sticker jag och ett gäng människor till stockholm för att åka lite båt=)

har det vänt?

De senaste dagarn har humöret gått upp och ner hela tiden.
Igår var jag och efi och tittade på fotbollsfinalen. Resultet blev inte helt som vi hade hoppats på men vi hade kul ändå!
Jobba sista passet och sen är jag ledig i 6 dagar. Då ska jag hinna med att åka till ikea, fira jonna som fyller 4, färga håret mer lila, åka på kryssningen och gå på bio.. Fatta hur bra humör jag är på just nu!!!!!!!!


tvåtusentio?!

Sorry att jag är så seg.
nyår var en helstörd men rolig kväll...
jag känner mig just nu som 60.. jag är sjukt trött och kroppen hänger inte helt med. så tar mig en vit månad nu(förutom kryssningen på lördag)


RSS 2.0