struts

I går blev jag bjuden på bio av elin. hon hade två fribiljetter så vi drog in till linkan på kvällen. När vi kommer dit så frågar snubben i kassan: ni råkar inte vilja sitta i skinnfåtöljerna på översta raden eller;D
vi ba: JAAAA!
så jävla najs!
vi såg prince of persia och den var helt okej:P men bästa av allt ar ju strutsarna!


choklad-te och chicago

Inatt har det vart en miljard garder varmt i mitt sovrum! har stängt av elementet men den är på ändå?! vaknade i dag av att jag låg över hela dubbelsängen helt naken och att en ljum vind blåste in genom det öppna fönstret. solen sken och fåglarna kvittrade! älskar att vakna på det sättet=D

Igår var det tre helsköna flickor här! fck träffa eliin igen! underbart!


annars har jag hängt massa hos syster. i går på förmiddagen var jga och jonna i varamon! sanden var varm!!!! vi gungade och bara njöt av livet!

TJOHOOOO!




Då var biljetten köpt;P FATTA ATT FAMILJEN KOMMER SPELA DÄR!!!!!

Dagen D

Nu var det ett par timmar sen jag kom hem från linköping. Jag gick upp kl 6 på morgonen för att råsminka mig och dra på partykläder. Vart upphämtad av Therese Parner kvart i 8. Den tösen hade vart ute och festat kvällen innan.. och självklart när vi precis kommit in i linköping stöder vi på en blåskontroll. Som tur va hade hon inte intagit allt för mkt alkohol kvällen innan så vi klara oss!
Väl framme på frisörskolan fick vi sitta och vänta en stund. sen kom eve och fixade frillan. Sedan fick man gå vidare till ett rum där tre dommare med stanansikten tittade på en och sa inte ett ljud... sen fick man åka hem.
känns lite dumt att ta bort sminket och håret.. redo för partey lixom!


ett par bilder jag tog precis när jag kommit hem från linköping.



leeediiiggggg

Idag har jag och eve försök komma fram till vilka kläder som gäller på dagen d.

älskar denna så hårt.




köpte denna i örebro för ett tag sen. har aldrig använt den..



denna verkade eve gilla mest. men tack vare viktnerdgången så sitter den inte lika bra längre.




sorry för att jag ser helstörd ut på alla bilder..att ta kort på sig själv är fan inte kul....

ingen praty för emelie

ikväll verkar det som att alla ska festa. och inte smått festa! utan spåra ut och springa naken på stan festa!!! jag antar att jag få vara tacksam över att jag kommer inte vara bakis imorn:P




våren är ju awesome

Nu börjar livet återgå som vanligt.. men man ska inte ropa hej lixom!

I lördgas var jag inne på bubbelroom.. lyckades norpa åt mig 3 bikinis för 450 kr! så jävla awesome sånt är känner jag=)


igår tog jag en långpromenad på kvällen när vädret vart bättre... och då såg jag för fösta gången i år att det är VÅR ute! jag gick och bara luktade på luften och lyssnade på fågelsång. helt underbart!

:(

förlåt min frånvaro..en familjemedlem råkade ut för en olycka i torsdags... så spenderade timmar på sjukhuset i motala i torsdags. det finns inget mer ångestframkallande än när telfonen ringer och det är ett sjukhusnumer på displayen.. det verkar stabilt just nu men det har vart ett par tuffa dagar!
Jag känner mig så tacksam för allt stöd jag fått av vänner och familj. Älskar er enormt mycket!

på g igen

Har verkligen börjat återgå till normal sinnestämmning igen. känns underbart!

idag vart det lunch med några av tjejerna. hälsotallrik på sjöglimten är ju underbart. Vi vart sittande där i typ 3 timmar.

Nu ska jag dra till moster malin med mamma och syster. blir lite kvällsfika och en film.

denna underbara skapelse köpte jag idag på hm (dressen inte tjejen)


1 maaaaj

I går kväll kom frida och agge hit en sväng. frida och jag drack lite öl och cider. sen skjussade agge oss till stan. jag och frida hamnade på nån fest med görunga små tjejer:P vidare sen till hugos. men jag känner att det är så smtt där nu för tiden! tacka vet jag harran=)

Idag har jag hängt hos syster hela dagen. blev massa mat och godsaker att tugga på.

RSS 2.0